Diensten en services

Autobedrijf van Ramshorst is de ideale partner voor het onderhouden en repareren van uw Renault. Het Renault dealer netwerk beschikt over alle middelen en knowhow om uw auto in perfecte staat te houden en te krijgen.


- Autobedrijf van Ramshorst garandeert u:

  • - Het gebruik van originele Renault-onderdelen.
  • - De Renault-garantie van 1 jaar op Renault-onderdelen en arbeidsloon.
  • - De knowhow van Renault.
  • - Specifieke gereedschappen en uitrusting van Renault.
  • - Mobiliteitsoplossingen naargelang de duur van de werkzaamheden.


APK

De apk-keuring is in Europa wettelijk verplicht. Neem contact op met Autobedrijf van Ramshorst voor een afspraak voor de APK van uw Renault, u kunt altijd terecht bij Autobedrijf van Ramshorst die tegen een scherp tarief uw personenauto of bedrijfswagen keurt.


Onderhoudsbeurt

Voor onderhoud aan uw Renault is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. U wilt natuurlijk dat de originele onderdelen die uw Renault tot een Renault maken, worden vervangen door onderdelen die het originele veiligheids-, kwaliteits- en comfortniveau voor 100% garanderen. Bij Autobedrijf van Ramshorst wordt uw auto professioneel onderhouden met uitsluitend originele Renault-onderdelen. De onderhouds- werkzaamheden bieden wij u aan met duidelijke en scherpe all-in pakketprijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.