Renault Operational lease


Renault Operational Lease is de zogenaamde 'auto van de zaak‘ en is de meest gekozen vorm van zakelijk leasen. Met Operational Lease ben je verzekerd van een zorgeloze en betrouwbare leaseovereenkomst. Bij Operational Lease zijn alle kosten bij het maandbedrag inbegrepen. Denk hierbij aan de verzekering, onderhoud, reparaties, banden, vervangend vervoer en motorrijtuigenbelasting. Dit bedrag is gebaseerd op de waarde van de auto, de gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers. Bij Operational Lease komt de auto niet op de bedrijfsbalans te staan en heeft daarom geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit. Het werkkapitaal blijft daarmee onaangetast. 


Benieuwd wat Operational Lease voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze Account Manager Zakelijke Markt: Peter Kuijper. 

U kunt hem bereiken via 06-83210661 of pkuijper@autobedrijfvanramshorst.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.


Voordelen van Operational Lease

  • - Geen investering voor de aanschaf van een leaseauto;
  • - Liquiditeitspositie van de onderneming wordt niet aangetast;
  • - Motorrijtuigenbelasting en verzekering inbegrepen;
  • - Reparatie en regulier onderhoud inbegrepen;
  • - Gedurende het contract bouw je schadevrije jaren op;
  • - Geen risico voor de onderneming dat de inruilwaarde bij verkoop tegenvalt;
  • - Vermindering van administratieve lasten;
  • - Altijd een nieuw, representatief wagenpark.
Renault operational lease

Bijtelling

Als je in een auto van de zaak rijdt, moet je een bedrag bij je brutoloon optellen voor het voordeel dat je van het privégebruik hebt. Als je in dienst bent van een bedrijf, doet je werkgever dat voor je. Dit bedrag is de zogenaamde bijtelling. De hoogte van de bijtelling is afhankelijk van de auto waarin je rijdt. Een werkgever houdt loonbelasting en premies in over de bijtelling. Ook zelfstandigen betalen bijtelling over privégebruik van een auto.


Onderhoud en verzekering

Naast de financiering regel je bij Autobedrijf Van Ramshorst ook gemakkelijk je onderhoudscontract en autoverzekering. Het onderhoudscontract Renault Onderhoudscontract Uitgebreid zorgt ervoor dat je geen onverwachte kosten voor onderhoud hoeft te verwachten. Ook het vervangen van de slijtagedelen is volledig gedekt. Met de Renault Autoverzekering heb je een uitgebreide dekking tegen een concurrerende premie.


Renault Operational lease modellen

U kunt kiezen voor operational lease met een nieuw model of met een Renault occasion. Zo is er in iedere prijsklasse en voor ieder doeleinde en wens een model beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor één van onze kleine of hatchback modellen, zoals de Renault Twingo, de Renault Clio of Megane. Zoekt u een grote auto? Bekijk dan de Renault Talisman, Espace, Scénic of Grand Scénic. Liever een SUV? Dan raden wij de Renault Captur of Kadjar aan. Voor een stationwagen raden wij de Clio Estate, Megane Estate of Talisman Estate aan. Op zoek naar een elektrische auto? Dan hebben wij voor u de Renault ZOE of Twingo Electric. Maar ook voor bestelwagens kunt u bij ons terecht. Bekijk hier ons aanbod Renault Bedrijfswagens.