Renault Shortlease

Shortlease bij Van Ramshorst

Shortlease is een flexibele manier van zakelijke autolease waarbij u niet voor een lang termijn vastzit aan een leasecontract. Leasen is al mogelijk vanaf één maand tot 12 maanden of eventueel langer. Na 30 dagen is de lease van de auto per dag opzegbaar en bij ons in te leveren. U betaalt een vast bedrag per maand inclusief verzekering, motorrijtuigenbelasting, pechhulp binnen Nederland, reparatie, onderhoud en vervanging van banden. U hoeft dus zelf alleen nog maar de brandstof af te rekenen!


Meer weten over Renault shortlease via Autobedrijf van Ramshorst? Neem dan contact op met onze Account Manager Zakelijke Markt: Peter Kuijper. U kunt hem bereiken via 06-83210661 of pkuijper@autobedrijfvanramshorst.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.Renault shortlease

Wanneer voor Renault Shortlease kiezen?

Shortlease is meestal de perfecte oplossing voor tijdelijke medewerkers die een auto van de zaak nodig hebben voor hun werkzaamheden, of voor medewerkers die nog in hun proefperiode zitten. Renault Shortlease kan tevens ingezet worden voor een kort of middellang project waarbij meerdere medewerkers ingezet worden die per groep naar dezelfde locatie moeten. Voor de bepaalde periode kan behoefte zijn aan een kleine personenauto of juist een ruime, maar wij bieden ook Renault bedrijfswagens (Renault bestelwagens) aan voor Shortlease. Maar ook wanneer u een startende ondernemer bent of wanneer uw bedrijf snel groeit of krimpt, kan het prettig zijn om niet aan lange leasecontracten vast te zitten. Renault Shortlease is dan voor u de uitkomst! Shortlease combineert de praktische voordelen van operationele leasing met de vrijheid van een huurauto. U loopt geen risico op hoge kosten door stilstand van auto’s.


Afhankelijk van de kilometers die u verwacht te rijden binnen het beoogde termijn, kunt u de afweging maken om voor een benzine of een diesel auto te kiezen. Omdat het contract na 30 dagen per dag opzegbaar is, kunt u de auto omruilen zodra uw situatie verandert. Als u bijvoorbeeld eerst een project in de buurt draait en daarna één die verder weg is, dan is dit voor u ideaal. Maar ook wanneer een medewerker verhuist, kan de wissel van een benzine auto naar diesel of andersom wenselijk zijn. Al met al heeft Renault Shortlease bij Autobedrijf van Ramshorst veel voordelen als u zich herkent in bovenstaande situaties.


Renault Shortlease modellen

U kunt kiezen voor shortlease met een nieuw model of met een Renault occasion. Zo is er in iedere prijsklasse en voor ieder doeleinde en wens een model beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor één van onze kleine of hatchback modellen, zoals de Renault Twingo, de Renault Clio of Megane. Zoekt u een grote auto? Bekijk dan de Renault Talisman, Espace, Scénic of Grand Scénic. Liever een SUV? Dan raden wij de Renault Captur of Kadjar aan. Voor een stationwagen raden wij de Clio Estate, Megane Estate of Talisman Estate aan. Op zoek naar een elektrische auto? Dan hebben wij voor u de Renault ZOE of Twingo Electric. Maar ook voor bestelwagens kunt u bij ons terecht. Bekijk hier ons aanbod Renault Bedrijfswagens.


Toch liever Renault lease voor een langer termijn? Bekijk dan onze mogelijkheden voor financial lease of operational lease.