Over Autobedrijf van Ramshorst


Welkom bij Autobedrijf Van Ramshorst

Wij zijn u graag van dienst bij de aankoop en service van uw auto. Wij hebben een grote voorraad aan occasions, maar u kunt bij ons ook terecht voor een nieuw Renault model. Autobedrijf van Ramshorst is de ideale partner voor het onderhouden en repareren van uw Renault. Het Renault dealer netwerk beschikt over alle middelen en kennis om uw auto in perfecte staat te houden en te krijgen. 


Voor onderhoud aan uw Renault is alleen het beste goed genoeg. U wilt natuurlijk dat de originele onderdelen, die uw Renault tot een Renault maken, worden vervangen door onderdelen die het veiligheids-, kwaliteits- en comfortniveau voor 100% garanderen. Bij ons wordt uw auto professioneel onderhouden met uitsluitend originele Renault onderdelen. Het noodzakelijke onderhoud bieden wij u aan met duidelijke en scherpe all-in pakketprijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uiteraard vertellen wij u altijd vooraf wat de kosten zullen zijn. 


Waarom kiezen voor Renault dealer Van Ramshorst in Nijkerk?

  • - Een groot aanbod van de beste Renault occasions voor de laagste prijs;
  • - Altijd meer dan 75 Renault Clio's op voorraad;
  • - Scherpe en realistische inruilprijzen, waarbij u ook andere merken dan Renault in kunt ruilen;
  • - Ervaren autodealer sinds 1978;
  • - Renault Sport specialist, dé dealer voor uw Renault Sport of RS;


Geschiedenis van Autobedrijf van Ramshorst 

Autobedrijf van Ramshorst bestaat al als Renault dealer in Nijkerk sinds 1978. Het is een echt familiebedrijf dat van vader op zoon is overgedragen in 2001. Sinds 2007 zijn wij gevestigd in ons prachtige pand aan de Sluiswachter. 

 

Over Van Ramshorst