Renault schadeherstel

Schade aan uw Renault?

Heeft u een aanrijding gehad of op andere wijze schade aan uw Renault opgelopen? Dan kunt u bij Autobedrijf van Ramshorst terecht voor Renault schadeherstel. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw Renault zowel optisch als constructief weer even sterk en veilig zijn is als voorheen. Gelukkig is uw auto bij ons als erkend Renault schadeherstelbedrijf in veilige handen. De autotechnici die hier werken volgen namelijk regelmatig speciale Renault cursussen en werken dagelijks met de verschillende modellen. Zo beschikken zij als eerste over de nieuwste reparatiemethoden. Ook wordt jaarlijks gecontroleerd of wij nog wel voldoen aan de strenge eisen van Renault.


Originele Renault onderdelen

Bij het herstel van uw auto worden uitsluitend originele Renault onderdelen gebruikt. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw Renault zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau behoudt. Valt uw auto nog onder een garantieregeling? Dan blijft die ongewijzigd geldig. Ook de inruilwaarde van uw auto zal niet aangetast worden.


Renault Merkgarantiebewijs

Na Renault schadeherstel ontvangt u het Renault Merkgarantiebewijs. Dit bevestigt dat uw auto vakkundig is gerepareerd door een door Renault erkend schadeherstelbedrijf. Het geeft u recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar. Het Merkgarantiebewijs garandeert u dat uw Renault na het herstel op alle aspecten weer in dezelfde staat verkeert als vr de schade. Een veilig gevoel, dat alleen een erkend schadeherstelbedrijf u kan geven.


Renault schadeherstel

Afspraak maken voor Renault schadeherstel

Wilt u meteen een afspraak maken voor schadeherstel? Neem dan contact met ons op, telefonisch via 033-2453118 of stuur een e-mail naar mvanramshorst@autobedrijfvanramshorst.nl.