Renault Financial lease


Renault Financial Lease: financiering én services voor een vast maandbedrag. Flex Financial Lease is een autofinanciering voor ondernemers die precies willen weten waar ze aan toe zijn gedurende hun contract. Met Renault Financial Lease profiteer je als ondernemer van één maandbedrag voor financiering én services. Het gefinancierde bedrag betaal je in maandelijkse termijnen terug. Een maandtermijn bestaat uit aflossing en rente. Daarmee heb je de komende jaren geen zorgen over onverwachte kosten. Aan het einde van je overeenkomst ben je volledig eigenaar van jouw Renault. Flex Financial Lease is beschikbaar van 12 tot 60 maanden, zonder een maximaal te financieren bedrag en mogelijk in combinatie met een slottermijn.


Meer weten over financial lease via Autobedrijf Van Ramshorst of de actuele rentetarieven? Neem dan contact op met onze Account Manager Zakelijke Markt: Peter Kuijper. 

U kunt hem bereiken via 06-83210661 of pkuijper@autobedrijfvanramshorst.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.


Voordelen Renault Flex Financial Lease

 • - Financieren vanaf 0,9% rente;
 • - BTW-teruggave / Fiscale afschrijving;
 • - Investeringsaftrek of startersaftrek;
 • - Aanbetaling (uit inruil) mogelijk;
 • - Geen onverwachte kosten met GarantiePlus en Renault Onderhoudscontract;
 • - Flexibel: financier een klein bedrag of de totale aanschafwaarde;
 • - Looptijden beschikbaar tot 60 maanden;
 • - Slottermijn mogelijk;
 • - Eigenaar van de auto als alle maandbedragen aanbetaald zijn.
Renault financial lease

De services van Financial lease

Met de services van Renault Business Finance rijd je de komende jaren zorgeloos en ontspannen in je nieuwe auto. Met GarantiePlus verleng je de fabrieksgarantie van jouw Renault. Ook profiteer je van pechhulp in heel Europa. Kies je voor het Renault Onderhoudscontract, dan heb je zekerheid voor een vaste, lage prijs. Met Renault Onderhoudscontract zijn alle voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden gedekt. Kies je voor beide services? Dan profiteer je van een lagere rente op je financiering. Want hoe meer services, hoe lager de rente. Je kiest zelf of je de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als je services meefinanciert, wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.


Flex Financial autofinanciering voor starters

Bestaat je bedrijf korter dan 18 maanden en is er ook geen borgstelling mogelijk? Kun je geen jaarcijfers verschaffen? Dan heb je nog steeds een goede reden om voor Renault te kiezen. Want al onze Flex Financial autofinancieringen zijn ook beschikbaar voor jou. De volgende voorwaarden zijn dan van toepassing:

 • - Aanbetaling van 25% van de aanschafprijs (van de netto catalogusprijs excl. btw);
 • - Het bedrijf mag maximaal 18 maanden ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel;
 • - In het geval van een eenmanszaak, VOF, maatschap of commanditair vennootschap is het niet toegestaan om een achterstandsmelding bij het Bureau Krediet registratie te Tiel hebben.


Renault Financial lease modellen

U kunt kiezen voor financial lease met een nieuw model of met een Renault occasion. Zo is er in iedere prijsklasse en voor ieder doeleinde en wens een model beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor één van onze kleine of hatchback modellen, zoals de Renault Twingo, de Renault Clio of Megane. Zoekt u een grote auto? Bekijk dan de Renault Talisman, Espace, Scénic of Grand Scénic. Liever een SUV? Dan raden wij de Renault Captur of Kadjar aan. Voor een stationwagen raden wij de Clio Estate, Megane Estate of Talisman Estate aan. Op zoek naar een elektrische auto? Dan hebben wij voor u de Renault ZOE of Twingo Electric. Maar ook voor bestelwagens kunt u bij ons terecht. Bekijk hier ons aanbod Renault Bedrijfswagens.