Renault PRO+ Bedrijfswagens


Hieronder vindt u alle huidige modellen Renault bedrijfswagens. Bekijk hier deze Renault bedrijfswagens.


Renault PRO+ Bedrijfswagens is gespecialiseerd in bedrijfswagens. Het is hét professionele netwerk van Renault voor het MKB en ZZP’ers met één bestelbus of meerdere bussen in het wagenpark. Renault PRO+ Bedrijfswagens helpt je met advies in aanschaf en beheer van jouw zakelijke mobiliteit. Je bus dus.


KANGOO

vanaf €14.099


Renault Kangoo bedrijfswagen

KANGOO Z.E.

vanaf €28.365


Renault Kangoo ZE bedrijfswagen

TRAFIC

vanaf €19.970


Renault Trafic bedrijfswagen

MASTER

vanaf €23.390


Renault Master bedrijfswagen

MASTER Z.E.

vanaf €60.900


Renault Master ZE bedrijfswagen

MASTER OPEN TRANSPORT

vanaf €28.240


Renault Master Open Transport bedrijfswagen


De voordelen van Renault PRO+ Bedrijfswagens

Heb je (tijdelijk) een extra bus nodig? Of meerdere bedrijfswagens? Omdat de business harder groeit dan je verwacht? Renault PRO+ Bedrijfswagens lost het op. Met verregaande service. Dus ook met vaste onderhoudscontracten, leasecontracten, overstappen naar elektrisch rijden en omslagpuntberekeningen. Met vervangend vervoer bij diefstal of schade. Altijd en overal: Renault PRO+ Bedrijfswagens lost het op.


Welke Renault bedrijfswagen is geschikt voor uw werkzaamheden?

Uw Renault bestelwagen is vaak een combinatie van een rijdende werkplaats en een magazijn met de belangrijkste onderdelen voor reparatie en storingen bij uw klanten. Maar ook als u pakketten, goederen of personen vervoert, is er een geschikte Renault bedrijfswagen die geheel naar wens aan te passen is. Wij kunnen de laadruimte voor u afwerken met een betonplex vloer, zijwandpanelen of lat om lat. Tevens kunnen wij een kastenwand laten plaatsen met vakken en lades, precies zoals u het wenst. De bus kan gebruiksklaar worden afgeleverd, indien gewenst compleet met bestickering in huisstijl. Met de Renault Master kunnen wij zelfs nog verder gaan. Wij kunnen deze ombouwen naar een meubelbak met laadklep of laten opbouwen tot een autotransporter. De Kangoo Express, Trafic en Master zijn tevens leverbaar in een geïsoleerde/gekoelde uitvoering.


Bent u meer met het milieu bezig of wordt u hier steeds meer toe gestimuleerd of gedwongen? Daar bieden wij ook oplossingen voor. CO2 uitstoot en stikstof zijn immers zaken die dagelijks in het nieuws voorbijkomen. Daarom zijn de Kangoo en Master nu ook volledig elektrisch beschikbaar, de Kangoo Z.E. en Master Z.E. Zij stoten geen CO2 uit en zijn daarmee in stedelijke gebieden dé oplossing voor het milieubewust uitvoeren van uw werkzaamheden. Voor elk mobiliteitsvraagstuk heeft Renault een oplossing voor nu of in de toekomst.


Meer informatie over deze Renault bedrijfswagens? Neem dan contact op met onze Account Manager Zakelijke Markt: Peter Kuijper. U kunt hem bereiken via 06-83210661 of . Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Nijkerk.